Canals
TeleviziuneInternetTelefonie
Acest text este inlocuit de animatia Flash.
EPG (Ghid Electronic de Programe)

EPG este prescurtarea pentru Ghidul Electronic de Programe, un serviciu de care beneficiati gratuit ca abonat CanalS. Cu ajutorul acestui serviciu puteti vizualiza pe ecranul televizorului dumneavoastra sau online pe internet, informatii despre emisiunile sau programele care ruleaza in acel moment pe canalul preferat. Practic aveti un GHID TV electronic la indemana dumneavoastra accesibil 24 de ore din 24 si tot timpul actualizat cu informatiile de care aveti nevoie.

Cu ajutorul EPG-ului puteti sa:

  • selectati canale sau emisiuni pe care le preferati.
  • in cazul in care aveti in familie minori, puteti avea control asupra programelor urmarite prin blocarea anumitor posturi si deblocarea lor folosind o parola la care doar dumneavoastra aveti acces.
  • aveti acces in timp real la informatii cu privire la emisiunile care ruleaza pe canalul favorit in acest moment sau care urmeaza sa fie difuzate, orele de desfasurare si durata acestora
  • obtineti scurte informatii referitoare la filmele sau emisiunile care ruleaza (ex : scurt rezumat al subiectului unui film, actori principali, regizor).
  • aflati de cat timp a inceput evenimentul si cat a mai ramas pana la sfarsit

EPG now&next EPG Detail EPG Schedule
Plata factura online

Promotii

Abonament TV Gratis
Vino in casieriile CanalS si alege oricare din serviciile suplimentare disponibile iar noi iti dam 3 luni gratis abonament TV....

detalii...

Oferta Speciala
Abonatii care beneficiaza de Cablu TV primesc serviciul de telefonie pentru doar 4 RON lunar...

detalii...

Oferta telefonie-internet
Pentru orice abonament de internet Primiti GRATUIT serviciul de telefonie...

detalii...


Toate promotiile

HDTV